• Home
  • Veprat
  • Dashurise dhe Tolerances

Dashuri dhe Tolerancë
M. Fethullah Gülen

Ky libër ka një qëllim të dyfishtë: nga njëra anë, është një thirrje për muslimanët që të jenë më të vetëdijshëm se Islami mëson nevojën për dialog dhe se muslimanët janë ftuar për të qenë ndërmjetës dhe dëshmitarë të mëshirës universale të Zotit; nga ana tjetër, është një ftesë për jomuslimanët që të lënë pas paragjykimet, dyshimet dhe të vërtetat e cunguara në mënyrë që të arrijnë
ta kuptojnë të vërtetën e Islamit!

Thomas Michel
Sekretar për dialogun ndërfetar, Vatikan


ISBN: 99927-955-5-3

© 2024 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Të gjitha të drejtat të rezervuara, Faqja zyrtare në gjuhen shqipe e mendimtarit Fethullah Gylen.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.