Manifesti i të vetëdedikuarit

Në këtë ligjëratë tejet të veçantë M. Fethullah Gyleni ndalet në veçoritë thelbësore që e karakterizojnë një besimtar që ia dedikon jetën e vet shërbimit ndaj njerëzve përsa i përket besimit, jetës në këtë botë dhe shpëtimit të jetës së përtejme. Ai e skicon këtë mësim të rrallë duke shtjelluar veç një hadith të bekuar të Profetit tonë, por, siç do ta ndiqni, horizonti i çelur përsa i përket të jetuarit dhe jetësimit të besimit është i jashtëzakonshëm.

Pin It
  • Publikuar më .
© 2024 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Të gjitha të drejtat të rezervuara, Faqja zyrtare në gjuhen shqipe e mendimtarit Fethullah Gylen.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.