Namazi i të Dërguarit të Allahut (s.a.s.)

Fethullah Gylen: Namazi i të Dërguarit të Allahut (s.a.s.)

Gjithnjë me stilin e tij të përballjes së çdo përbërësi thelbësor të jetës islame me shfaqjen e tij ideale diku në rrjedhën e mishërimit të kësaj feje ndër njerëz shembullorë, mendimtari M. Fethullah Gylen vë përballë ritualin e namazit me domethënien që i mbart kur mishërohej tek një njeri ideal si i Dërguari i Allahut (s.a.s.). Në një shumësi shembujsh dhe historish, prej kësaj melodie të zemrës do të mësoni se çfarë kuptimi kanë të qëndruarit në këmbë, rukuja dhe sexhdeja në namaz; gjithashtu edhe lutjet e këshilluara prej të Dërguarit të Allahut (s.a.s.) përgjatë secilës syresh.

Pin It
  • Publikuar më .
© 2024 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Të gjitha të drejtat të rezervuara, Faqja zyrtare në gjuhen shqipe e mendimtarit Fethullah Gylen.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.